Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Μιας και μετά από χρόνια θα μνημονεύουμε την χθεσινή ημέρα ως μαύρη επέτειο, σήμερα που γίνομαι μέρος της ιστορίας, θα θυμάμαι για ποιο λόγο ήταν μαύρη. Θα θυμάμαι την θλίψη και την οργή που νιώθω σήμερα, καταρχήν γιατί δεν μπόρεσα να κατέβω στην Αθήνα ελέω εξεταστικής και κατά δεύτερον για τη βάναυση βία που είδα να δέχονται εκατοντάδες συμπολίτες μου.

Βέβαια την ίδια οργή μου προκαλεί το γεγονός ότι εντέλει ψηφίστηκε το ξεπούλημα της χώρας μας από τους δειλούς εφιάλτες που έχω πάνω από το κεφάλι μου. Οι κύριοι και οι κυρίες κωλοτούμπες να ξέρουν πως οι γενιές θα τους θυμούνται ως «κωλοτούμπες» και τίποτα παραπάνω. Είναι πραγματικά απορίας άξιο πως μέσα σε 155 βουλευτές βρέθηκε μόνο ένας βουλευτής που λειτούργησε υπό το βάρος της συνείδησής του. Πώς γίνεται να στρουθοκαμηλίζουν 155 βουλευτές συνεχίζοντας να ακολουθούν την «κομματική γραμμή» - «τραπεζική επιρροή», όταν το 80 % του κόσμου διαφωνεί; Πώς γίνεται να αγνοούν χιλιάδες πολίτες που απαιτούν αληθινή δημοκρατία και γίνονται θύματα βιαιοπραγιών από πληρωμένους ανεκπαίδευτους τραμπούκους; Πραγματικά ως άλλος ένας αφελής πίστευα πως δεν θα ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο. Πραγματικά κύριοι ραγιάδες, είτε είστε γλύφτες των αρχηγών σας, είτε άβουλα αναίσθητα όντα, είτε βλακωδώς πέσατε στη λόμπα του «ψηφίζουμε ή πτωχεύουμε». Και τώρα που δεν πτωχεύουμε…τι; Όταν θα τελειώσουν και αυτά…τι; Θα έχουμε ανάπτυξη; Μήπως δεν θα έχουμε μνημεία, νησιά, δημόσια περιουσία κ.τ.λ.;

Χαντακώσατε βαθειά την γενιά μου και ακόμη πιο βαθειά τα αγέννητα παιδιά μας. Είναι παραφροσύνη να θεωρείτε τους εαυτούς σας λειτουργούς του εθνικού συμφέροντος. Είναι προδοσία να μας ξεπουλάτε στους «δανειστές σας» υπό την σκέπη μιας κακώς εννοούμενης δημοκρατίας.

Αν νομίζετε εσείς και οι φίλοι σας οι δανειστές σας ότι κλείσατε την δουλειά, κάνετε μεγάλο λάθος. Είστε μια παράνομη πλέον κυβέρνηση και οι νόμοι που εφαρμόζετε είναι αντισυνταγματικοί. Αν δεν είστε χούντα τότε είστε χειρότεροι. Η ιστορία θα σας γράψει ως την μοναδική γενιά που πούλησε την επόμενη!

Η επανάσταση ξεκίνησε, θα είμαστε εκεί. Και όταν θα συναντήσετε το αγανακτισμένο βλέμμα μας και την αγανακτισμένη φωνή μας…κρυφτείτε πίσω από τις γραβάτες σας!


Χαμένος Νέος





Οι περισσότερες φωτογραφίες είναι παρμένες από http://real-democracy.gr/

Όποιος θεωρεί πως θίγεται ή εκτείθεται και δεν θέλει να προβάλλεται ας επικοινωνήσει στο xamenosneos@hotmail.gr

1 σχόλια :

Unknown είπε...

Δεν υπάρχει δημοκρατία.Χούντα έχουμε και μάλιστα στη χειρότερη μορφή της.

Ωραίο blog!

http://angelaspinkyworld.blogspot.com/