Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τέτοια αντιμετώπιση από την προηγούμενη κυβέρνηση και τους γλείφτες τους. Περίμενα να έχουν την ευθιξία τουλάχιστον να σιωπούν.

Αντί αυτού ωστόσο έχουμε τον Γεωργιάδη να μας ζαλίζει στο twitter ακολουθώντας τον Δένδια και τον Μιχελάκη, αλλά και το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι του τουρίστα. Δεν πιάνει ο τρόμος σας πια. Είναι εμφανές ποιους εξυπηρετείτε και πόσο τσάτσοι είσαστε.

Να σας θυμίσω κάτι… Εκλογές είχαμε τη περασμένη Κυριακή. Ο κόσμος ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΥΡΙZA για πρώτη φορά στα δεδομένα του βόθρου σας τόσα χρόνια, προχωράει όπως υποσχέθηκε! Δεν έχετε καταλάβει λίγο την ουσία του λειτουργήματος που σας αναθέτουμε. Δεν σας ψηφίζουμε γιατί είστε ωραίοι, σας ψηφίζουμε γιατί συμφωνούμε με αυτά που μας τάζετε. Έτσι τουλάχιστον θα έπρεπε να δουλεύει το πράγμα.

Δεν είμαστε χαζοί να μην ξέρουμε που μπορεί να οδηγήσει η επιλογή μας. Αν έρθει η ρήξη όπως λέτε… ΑΣ ΕΡΘΕΙ! Δεν θέλουμε άλλους τσάτσους σαν εσάς να πορευόμαστε με την ξεβράκωτη υπευθυνότητα σας. Πρωθυπουργό θέλαμε επιτέλους! Όχι αρχιχέστη!

Να το κάνω πιο λιανά... ακόμα κι αν χρειαστεί ο θεός να βάλει το χέρι του ( ε Δενδια;) γιατί θα έρθει η καταστροφή… αναλαμβάνουμε την ευθύνη γιατί αυτή τη τακτική θέλαμε από τους ηγέτες μας.

Πιο λιανά… όσοι δεν ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις εκλογές ήταν όσοι δεν τον πίστεψαν. Με βάση τις πρώτες κινήσεις του είμαι πεπεισμένος πως το ποσοστό που συμφωνεί με όσα πράττει έχει εκτοξευτεί. Και αν δεν είχαμε και εσάς να μας τα ζαλίζετε με την συνεχιζόμενη τρομοκρατία θα είχε και πάνω του 50% μαζί του.

Κάντε μας τη χάρη λοιπόν και αφήστε μας να δοκιμάσουμε και να απολαύσουμε για πρώτη φορά και κάτι που μας εκφράζει… Δεν είμαστε εμείς οι χαζοί και εσείς οι έξυπνοι. Ξέρουμε τις όποιες συνέπειες μπορούν να έρθουν. Οι οποίες μην ξεχνάμε αν έρθουν θα έρθουν γιατί όλο αυτό το μπουρδέλο έχει δημιουργηθεί από δικές σας πολιτικές και επειδή τόσα χρόνια είχανε μάθει να σας ρίχνουν μπάτσες!

Ξέρω σας πληγώνει να έχει η τωρινή κυβέρνηση μαζί της τον λαό της...είχατε μάθει στη μούτζα τόσα χρόνια. Σας προτείνω λοιπόν αντί να μας ζαλίζετε με τη μιζέρια σας να κάνετε έναν νέο σύλλογο «Ανώνυμοι Εξουσιολάγνοι» και να συναντιέστε κάθε εβδομάδα για group therapy. Βάλτε τον Γεωργιάδη για πρόεδρο και φωνάζετε τον υπουργό…θα είναι δύσκολη η απεξάρτηση για αυτόν.

Στο τενεκέ των σκουπιδιών κοπρόσκυλα!


Χαμένος Νέος