Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Αλήθεια αγαπητοί βουλευτές της Ελληνικής κυβέρνησης, εσείς εθνοσωτήρες, δεν καταλαβαίνετε πως ο κόσμος προτιμάει τη πτώχευση από την κατοχή; Δεν βλέπετε το πασιφανές; Το γεγονός πως το μεγαλύτερο μέρος του λαού θέλει να ζήσει ελεύθερο; Γιατί δεν ρωτάτε τον λαό; Γιατί δεν κάνετε ένα δημοψήφισμα, έτσι ώστε να πάρει ο λαός την ευθύνη; Απαρνούμενος τις άπειρες διαφορές που μπορώ να έχω με τον Καρατζαφέρη, ότι ποιο σωστό άκουσα σήμερα βγήκε από το στόμα του. «Μαριονέτες της Μέρκελ»… και κατ’ επέκταση των τραπεζιτών και των ιμπεριαλιστών, τίποτα παραπάνω δεν είστε. Στις αναμνήσεις του κάθε σκεπτόμενου Έλληνα θα μείνετε ως η πιο προδοτική και δειλή κυβέρνηση όλων των εποχών και η μπάλα παίρνει και τα δύο κόμματα της συμφοράς. Εσείς τεχνοκράτες και σπουδαγμένοι άνθρωποι διαβάστε λίγη ιστορία για να μάθετε τι σημαίνει να είσαι Έλληνας. Τα τεχνοκρατικά σας τερτίπια να τα κάνετε στα πανεπιστήμια που σας σπουδάσανε και στις χώρες που γαλουχηθήκατε. Η Ελλάδα δεν είναι για εσάς! Οι έλληνες ηγέτες δεν δύναται να είναι προδότες και δειλοί! Πείτε την αλήθεια στο λαό, για τη μεθόδευση, για τα παιχνίδια που παίζετε με τα think tanks εις βάρος της πατρίδας μας. Έχετε τυφλωθεί από την εξουσία που σας έχει δοθεί και φοβούμενοι μην την χάσετε λειτουργείτε υπό τις οδηγίες αυτών που σας ανεβοκατεβάζουν! Ξεχνώντας το πιο σημαντικό καθήκον σας…να υπερασπίζεστε τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού και εδώ που φτάσαμε την εθνική μας ανεξαρτησία!

Όσο αναφορά τους διακοσμητικούς και κατ’ επανάληψη κορόιδα… έχουμε πτωχεύσει και το ξέρουμε. Σταματήστε τουλάχιστον να υποβοηθάτε την υποτέλεια μας. Σκεφτείτε τον κόσμο που σας έκανε την τιμή να σας βάλει στη βουλή και καταψηφίστε το απεχθές κείμενο! Σταματήστε αυτό το θέατρο παραλόγου. Κάντε την χάρη στα παιδιά σας να μην σας γράψει η ιστορία ως δοσίλογους. Ξέρετε τι πρέπει να γίνει.

Αφήστε τις κομματικές σας ταυτότητες(άλλωστε είστε τόσο ίδιοι), ενωθείτε και κάντε το αυτονόητο…Διάλυση της βουλής και συντακτική εθνοσυνέλευση τώρα! Καινούργιο σύνταγμα, κατάλυση του βουλευτικού ασύλου, καινούργιος εκλογικός νόμος με απλή αναλογική και απαγόρευση των κομμάτων με την μορφή που σήμερα τα ξέρουμε. Με έμφαση στον άνθρωπο εκλεγμένο και όχι στα κόμματα. Ακύρωση των μνημονίων που αποδεδειγμένα δεν οδηγούν σε ανάπτυξη. Φυλάκιση όλων όσων λειτουργούν υπέρ της κατοχικής κυβέρνησης.

Αν πάλι οι επίδοξοι εθνοσωτήρες περάσουν το απεχθές κείμενο…η επανάσταση έρχεται…Ας ενωθούμε όλοι για το κοινό καλό, ξεχάστε τις ιδεολογικές διαφορές που έχουμε και ας λειτουργήσουμε ως πατριώτες με δύναμη το δίκιο μας εναντίον της επέλασης.

Δεν πουλάω τα αγέννητα παιδιά μου!
Η υπερηφάνεια μου και η αξιοπρέπεια μου δεν έχει τιμή!
Μέχρι να πεθάνω θα προσπαθώ να ζήσω ελεύθερος!

Σας θυμίζω…
«Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό
των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον
οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη Βία.»


Χαμένος νέος